ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Με θεμέλιο την αληθινή, βιωματική επικοινωνία της Αγγλικής Γλώσσας με τους μαθητές μας, χτίζουμε γερές βάσεις για την εκμάθησή της. Σημαντικό προνόμιο σε αυτή τη διαδικασία είναι η Αυστραλιανή καταγωγή και η χρήση της Αγγλικής ως μητρική.

Στόχος μας η αβίαστη και χωρίς επιβολές γραμματικών κανόνων εκμάθηση,χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικές τεχνικές που οδηγούν στην καλλιέργεια της κριτικής σκέψης και όχι στην παροχή στείρας γνώσης.

Η βιωματική προσέγγιση της διδασκαλίας μιας ξένης γλώσσας, έχει ως αποτέλεσμα, οι μαθητές να μαθαίνουν ευχάριστα και αβίαστα όπως γίνεται και με τη μητρική γλώσσα. Στον 21ο αιώνα είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε ότι πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην τάξη έχει ο μαθητής και όχι ο καθηγητής!

Image
Διαδραστικά Παιχνίδια
Image
Επιτραπέζια
Image
Τραγούδια
Image
Παιχνίδια Ρόλων
Image
Ζωγραφική
Image
Θεατρικές Παραστάσεις
Image
Δημιουργική Γραφή

Ποικίλες δραστηριότητες όπως διαδραστικά παιχνίδια, επιτραπέζια παιχνίδια, τραγούδια, παιχνίδια ρόλων, ζωγραφική, θεατρικές παραστάσεις αλλά και δημιουργική γραφή οδηγούν στην επιτυχημένη απόκτηση γνώσεων αλλά πιο σημαντικό στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, την κοινωνικοποίησή τους αλλά και στην καλλιέργεια αξιών όπως η συνεργασία και ο σεβασμός!

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ